Stranica je trenutno u izradi!

Cryo derm

Revolucionarni dermoestetski aparat za lice i tijelo

Cryo Derm predstavlja tehnološki vrhunac u dermatologiji i dermoestetici spajajući nekoliko terapijskih procedura u jedinstveni rezultat.

Kapacitivna CPT radiofrekvencija sa 131 programom, cryo terapija sa podešavanjem parametara hlađenja, RDT intermitentna vakuumska terapija za lice i tijelo te dijamantna mikrodermoabrazija – čine ovaj aparat najnaprednijiom tehnologijom na svijetu.

Nov, inovativan proizvod Cryo Derm Prestige je novost na hrvatskom tržištu. Spaja četiri različite terapije koje predstavljaju iznimnu sinergiju koja dovodi do nevjerojatnih rezultata na licu i tijelu.

Dijamantna mikrodermoabrazija

Dijamantna mikrodrmoabrazija je postupak koji koristi dijamnte za uklanjane gornjih slojeva kože, što potiče donje slojeve kože na sintezu novijih i mlađih stanica kože.Tim postupkom se čiste pore i stimulira cirkulacija te dobivamo rezultate koji su vidljivi odmah. Koža se zaglađuje, a vakum stimulira stanice dermisa na proizvodnju kolagena i elastina. Dijamntnom mikrodermoabrazijom uklanjamo solarna i senilna oštećenja na koži, plitke ožiljke,akne i strije. Tretman je potpuno bezbolan i ugodan. Postupak se ponavlja u nekoliko tretmana , pristup je individualan i ovisi o stanju kože.

Radijalna endodermoterapija

Radijalnom endodermo terapijom poboljšava se propusost kapilara. Poboljšava se hidratacija ekstracelulernog matriksa što dovodi do aktivacije fibroblasta i sinteze novih stanica. Popravlja se struktura kolagenih i elastičnih vlaka te time i tonus kože. Terapije djeluje na principu vakuma i pogodna je za sve regije tijela. Samom tehnikom izvođenja mora se voditi računa o limfnom sustavu tijela ,te time poboljšavamo cirkulaciju koja omogućuje bržu izmjenu tvari. RDA izvodimo dubinsku masažu tijela, smanjujemo otekline zglobova te imitiramo manuelnu limfnu drenažu.

Radiofrekvencija

Radiofrekventna tehnologija djeluje na principu akumulacije topilne u dermisu što pospješuje cirkulaciju i stimulira prirodnim procesima nastajanje kolagena.Radiovalovi djeluju na molekule vode koje se nalaze u tkivu koje se pod utjecajem RF počinju brže kretati te na taj način oslobađaju energiju u obliku topline. Stoga se preporuča piti što više tekućine prije samog tretmana jer tkivo koje sadrži više vode brže se zagrijava. Dermis zagrijavamo na 42 stupnjeva C i tu je temperaturu potrebno zadržati par minuta. Postizanjem tako visoke temperature dolazi do koagulacije proteina odnosno kolagena i elastine, te sama destrukcija navedenih pokreće fibroblaste na sintezu veće količine kolagena. Rezultat je poboljšanje tonusa i izgleda kože. Koža je napetija i glađa u odnosu na stanje prije terapije. Tehnologija se koristi za pomlađivanje kože, akne, tonifikaciju, skidanje masnih naslaga i celulita. Postupak traje po regiji 20 tak minuta, izuzetno ugodan i opuštajući. Broj tretmana je individulan i ovisi o problemu koji se riješava.

Cryo terapija

Cryo terapija djeluje na principu hlađenja, poboljšava cirkulaciju, tonizaciju te pomaže bržem sagorijevanju masnoće.

Karakteristike

  • Revolucionarni dermoestetski aparat za lice i tijelo
  • Ugodna, neinvazivna terapija
  • Sigurna za sve tipove kože
  • Brza i učinkovita terapija
  • Jednostavna primjena

Ugodna, neinvazivna terapija

Aparat Cryo Derm osigurava ugodnu i bezbolnu terapiju koja ne zahtijeva oporavak. Korisnik se po završetku terapije može vratiti svojim svakodnevnim poslovima i nije dodatno opterećen dragocjenom potrošnjom vremena za njegu po završetku terapije.

Sigurna za sve tipove kože

Terapija s aparatom Cryo Derm, za razliku od terapije sa svjetlosnim izvorima, nije zasnovana na apsorpciji svjetlosti u melaninu kože i stoga je potpuno sigurna i za tamnije tipove kože.

Brza i učinkovita terapija

Terapije se izvode definiranim redoslijedom: Prvo se izvodi dijamantna mikrodermoabrazija koja predstavlja jednostavni i brzi put do zdrave i mlađe kože. Ona obavlja stimulaciju kolagenskih vlakana i pospješuje rast novih stanica u epidermisu. Rezultat je svježa, sjajna i zdrava koža. Terapija je učinkovita za odstranjivanje različitih nepravilnosti na koži: promjena na licu nastalih pretjeranim izlaganjem suncu, povećanih pora, ožiljaka od akni, …

Postupak se nastavlja radialnom endodermnom terapijom koja znatno poboljšava propustnost kapilara. Poboljšava se hidratacija ekstracelularnog matriksa koji vodi do aktivacije fibroblasta i rasta novih stanica. Popravlja se struktura kolagenskih i elastičnih vlakna te tonus mišića lica. Nakon terapije koža je čvršća, akne su manje vidljive.

Tretman nastavljamo CP radiofrekventnom tehnologijom. Toplina uzrokuje vazodilataciju, poboljšava metabolizam, povećava mišićni tonus, aktivira fibroblaste u stvaranju novog kolagena.

Terapija se koristi za pomlađivanje kože, akne, tonifikaciju kože, skidanje masnih naslaga i celulita. Konačni učinak tretmana je povećanje napetosti tkiva te stvaranje novog kolagena.

Tretman završavamo cryo terapijom koja djeluje na principu hlađenja. Hlađenje djeluje na biokemijske i fizikalno-kemijske procese na taj način da ih prvo usporava, pa naglo ubrzava. Stanične membrane postanu propusne te se povećava difuzija. Naš sistem hlađenja je programski vođen sistem koji nadzire temperaturu aplikatora -4 stupnja Celzijevih do 20 stupnjeva Celzijevih. Pri Cryo terapiji terapija je ugodna i sprječava crvenilo kože. Cryo terapija poboljšava cirkulaciju, tonizaciju te pomaže u bržem sagorjevanju masnoća. Sve to uzrokuje sužavanje kapilara što nam omogućava dugotrajnu napetost kože i sjaj.

Rezultati su odmah vidljivi – manje akni, bolji tonus kože, manje masnih naslaga i oblikovano tijelo.

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.